MAS Sabah Holiday Packages

 

MAS Sabah Holiday Packages

 

Jom Sabah Fares

From RM399 return all inclusive fares

Kuala Lumpur – Kota Kinabalu/Tawau/Sandakan

 

Sabah Pass

From as little as RM399

Fly any 4 routes, from point to point, within Sabah

 

Jom Sabah Holiday Packages

From RM599

Kuala Lumpur – Kota Kinabalu/Tawau/Sandakan

Inclusive of Airfares, Accommodation, Breakfast and Airport Transfers

 

Sabah Family Weekend Getaway

From RM399 one way

2 Adults 1 Child

Travel with your loved ones to Sabah, and get a FREE ticket for your little one

 

Booking Period

11 February – 30 June 2010

 

Travel Period

10 February – 21 December 2010

 

 

For more information, click on the image below or log on to:

www.malaysiaairlines.com

 

 

4 Responses

  1. norsam harun
    norsam harun April 4, 2010 at 8:24 am | | Reply

    nak bercuti ke sabah

  2. zaviah
    zaviah June 5, 2010 at 5:44 pm | | Reply

    dari bulan jan 2010 sy baca mas package tu tapi tak berapa faham
    kerana tidak diterangkan secara detail,,
    boleh faham sikit sj tapi tidak begitu pasti dgn package ke sabah itu.

  3. joe
    joe April 17, 2011 at 10:52 am | | Reply

    hari raya ni saya nak pergi ke sabah tapi tak tahu lah nak ikut yang mana mas atau flefly hm………………..

  4. JUE
    JUE April 17, 2011 at 10:56 am | | Reply

    saya selalu balik sabah ikut mas best tapi ayah saya tak ikut mas dia bagi adik saya permainan makanan pun free sedap pulak tu me……..yami mas best

Leave a Reply